2011 m. sausio 28 d., penktadienis

Pyragas "Naktis"




apie 40 vnt.

Reikės:
100 g sviesto arba margarino
4 kiaušiniai
600 g „Dansukker“ šokolado skonio cukraus miltelių
600 g miltų
4 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
200 ml vandens
sviesto ir manų kruopų kepimo formai paruošti

Papuošimui:
50 g sviesto arba margarino
400 g „Dansukker“ šokolado skonio cukraus miltelių
50 ml stiprios, šaltos kavos
kokoso drožlių (jai neturite tiks, smultinti kokie nors mėgiami saldainiai tarkim "Opera", "Lion")

Gaminimas:

Paruoškite pailgą kepimo formą. Įkaitinkite orkaitę iki 200º C.
Ištirpinkite maistinius riebalus ir leiskite jiems atvėsti.
Išplakite kiaušinius su šokolado skonio cukraus milteliais iki purumo. Sumaišykite miltus ir kepimo miltelius ir įmaišykite į kiaušinio masę.
Supilkite maistinius riebalus ir vandenį. Tešlą išmaišykite ir supilkite į pailgą kepimo formą.
Kepkite orkaitės viduryje maždaug 25 minutes.

Taip pasigaminsite glajų
Ištirpinkite sviestą arba margariną. Sumaišykite su šokolado skonio cukraus milteliais ir kava. Paruoštą glajų užpilkite ant pyrago. Užbarstykite kokoso drožlių. Supjaustykite pyragą gabalėliais.


SKANAUS!!!

2 komentarai: