2011 m. sausio 28 d., penktadienis
Moliūgų kotletai
Moliūgas ypač vertinga sveikatai daržovė: mažai kolorijų, račiau gausu organizmui būtinų medžiagų.
Reikės:
400g., moliūgų
1 a.š. druskos
500ml., grietinėlės
2 v.š. manų kruopų
0,5 v.š. cukraus
2 kiaušiniai
džiūvesėlių apvoliojimui
Gaminimas:
Nulupkite ir sutarkuokite moliūgą, pagardinkite drusk ir 10 min., palaikykite ant sietelio. Gerai nusunkite visą skystį. Dėkite moliūgus į puodą, užpilkite grietinėle ir 5 minutes patroškinkite. Kai šiek tiek pravės, įmaišykite manų kruopų, cukraus ir kiaušinių. Formuokite mažus kotletukus, apvoliokite juos mdžiuvesėliuose ir iš abijų pusių apkepkite aliejuje. Patiekite vienus su grietine ar prie žuvies, mėsos patiekalų.
SKANAUS!!!
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą