2009 m. gruodžio 22 d., antradienis

Greiti pyragėliai „Ham Ham“




Mėgstu pyragėlius, bandeles, sausainius, žodžiu visus miltinius ir nwe tik patiekalus, apskritai nesu išranki maistu, tačiau dieionu Itališką maistą "antipasti" t.y. užkandas, nes šie pyragėliai taip ir ksiatosi, nes kaip pagrindinis maistas, o užkanda. Puikiai tiks manau pusryčiams ar vakarienei. Juos galite kepti ir su kumpiuku ir su žuvyte, čia parodysiu varianta su žuvimi, tačiau tai tik priedas pri visos tešlos, tačiau galite dėti ir tarkuotą moliūgą, dėšreles ir t.t. taip pat galite pasaldinti daugiau tešlą ir kepti su obuoliais, kriaušėmis ar bananais. MMM labai skanu.Receptukas paimtas iš mano korifėjos Tanios. Šiaip blynai yra sausi, traškūs išorėje, o viduje minkšti ir skanūs, jei galite, palaikykite jų šilumą valgymui arba prieš valgant pašildykite krosnelėje.
O šios dozės bus apytiklės, nes tiksliai surašyti labai sunku, reikia žiūrėti pagal teslos konsistenciją. Taigi, Let's go :)



Reikės:
275g miltų
185 ml drungno vandens
1 / 4 kubo šviežių mielių
papildai gali būti tokie: rūkyta, keptos žuvies filė, kumpio griežinėliai, kiaušiniai virti, sūris, obuoliai ir t.t.
1 šaukštelis druskos
1 šaukštelis cukraus
aliejus kepimui



Gaminimas:

Supjaustome smulkiai žuvį, kumpį ar savo pasirinktą įdarą. Į vieną dalį vandens ištirpinam su cukrumi mieles. Įdėkite miltų į dubenėlį, pridėkite mielių ir vandens, greitai maišant šakute įdėti druskos įdarą į bendrą masę, tešla bus minkšta ir lipni, o ne lygi. Viso kildinimas apima maždaug pusantros valandos. Paimkite šiek tiek tešlos su šaukštu ir dėkite į aliejaus "vonią" oki juokauju...dėkite į aliejaus pripiltą, įkaitintą keptuvę. Kepkite kol apskrus iš abiejų pusių. nedarykite didelių blynukų, nes kepant jie iškils.
Tada leiskite jiems išdžiūti ant sugeriančio popieriaus, kad susigertų riebalai.



SKANAUS!!!

2 komentarai:

  1. Now I see them, wow! Those fritters are very beautiful inside!

    AtsakytiPanaikinti
  2. to me they are very nice, and with you so interesting recipes that I want to try them first, even though the queue waiting for a number of bakers' wares, and her husband are pleasantly surprised at my bakery products. Thank you Tania. Invite a wonderful, wonderful chef. And I want to welcome you to the forthcoming celebrations. Many many kisses of you kisses from Lithuania-Vilnius!Ciao :)

    AtsakytiPanaikinti