2009 m. gruodžio 20 d., sekmadienis

KALĖDA III – Kalėdiniai buteliukai imbieriniam sirupui + Kalėdinių laiškų dėžutė

Privirėt imbierinio sirupo ir neįdomu į paprastus butelius supilstyti? Jūs norite supilti jį į kažkokius įdomius, mielus buteliukus.Tačiau pirkti brangu? ne bėda :) Siūlau tokį variantą: Imate buteliuką tarkim nuo mixo būtinai su užsukamu kamštuku.



Nulupkite etiketes, nuplaukite, suvalykite spiritu, dėkite 1 sluoksnį norimo iškirpto servetėlės motyvo, tepkite PVA klijų tiesiai ant iškarpos,tik tepkite atsargiai, nes servetėlė labai lengvai plyšta, aplink piešinuką su drėgnu ausų krapštuku nuvalykite klijus, su akriliniais dažais galite pridaryti taškiukų ir kitoių dekoracijų. galite paryškinti kai kuriuos elementus, tarkime pas mane paryškintos y, barzda, kepurė :)Palaukite kol gerai išdžius ir nulakuokite dekupažiniu laku kuris yra tinkamas stikliniams paviršiams. Jeigu dar nepatinka kaip blizga buteliukas, užtepkite dar kartą. galite tepti sendinimo priemones ir pan., tačiau čia jau reiketų šiek tiek įgūdžių. Kamštukus galite dekoruoti įvairiais burbuliukais, klijuojant karštais klijais, aišku tiks ir super klijai :) arba tiesiog nudažykite.
Šis dekoravimo būdas pats papraščiausias. Aš kai kuriuos butelius nudažiau baltais akrilo dažais,dėjau motyvus, tepiau klijais ir nulakavau. Taip pat galite pasidaryti ir medines dėžutes kalėdiniams laiškams ir kt. čia jau fantazijos reikalas. Tik primenu, jeigu medinė dėžutė lakuota arba dažyta, tai reikia nušlifuoti su švitriniu popieriumi, kad gerai pasidengtu visi dažai, motyvai ir t.t. ir aišku nenusiluptų

SĖKMES IR KŪRYBINGUMO JUMS!!!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą