2009 m. lapkričio 11 d., trečiadienis

Svajonių macarons'ai

Štai svajonių macarons'ai...niekaip man jie nesigauna kokie turetu būti, kartais prarandu viltį, kartais darau antrą kartą...atrodo jau beveik pasidarė "sijonukas" bet ne tas...tai net nededu foto...tačiau skonis visada būdavo nuostabus :)O vaizdas man visų šitų macarons'ų fantastiškas, nežemiškas...žodžiu patys pažiūrėsite iš kitų blogų pasiskolintas foto, (nevardinau ouslapiukų, nes jų be galo daug, tiesiog žemiau įįdėjau bendra google.lt paiškos nuorodėlę macarons'ų pažiūrėsit pamatysit...o aš tik atsidūstu, nes kol kas nesiruošiu jų vėl gaminti, o tik pavarvinsiu seilytę ir kaupsiuosi kitam kepimui, kuris tikiuosi pavyks idealiai :)











Macarons'ų kepimais dalinasi Vygantas I dalis čia

II dalis čia




Kepėjuose be stabdžių taip pat yra idėjų čia



taip pat kūvos internetinių įvairiom kalbom, įvairių puslapių apie nuostabiuosius macarons'us, kurių spalvos, žaismas, grožis sukelia nuostabą ir klausimą ar tai valgoma? :)Galite pasigrožėti prancūzų puslapyje čia
ir dar įmetu seilei pavarvinti bendra google.lt paiešką apie macarons'us čia



Aš asmeniškai kaskart kai tik žiūriu macarons'us...negaliu patikėti ir atsižiūrėti tuo grožiu, tom spalvom, pateikimu, nes man macarons'ai tai yra kažkas tokio nerealaus ir kosmiško...kai tik iškepsiu savo vykusius macarons'us iš kart pasidalinsiu su Jumis brangūs mano blogo lankytojai kaip sekėsi, ką keičiau ir pan. :)




2 komentarai:

  1. O gal bandei kepti su šokoladu ar kava? Aš tai bandžiau tik paprastus. Tai visai gerai pavyksta. Tos ryškios spalvos turbūt su maistiniais dažais išgaunamos?

    AtsakytiPanaikinti
  2. as paprastus bandziau na t.y. su migdolu miltais...ir su matcha miltukais...bet vat ne tas ir viskas, man sijonukai nesigauna :( o spalvos jooo su maistiniais dazais...kaip kitaip tokia sitetine spalva gauti :DDD man idomu koie ten skoniai...jau kai busiu Prancuzijoje butinai ragausiu visu po viena :)))))) turbut mirciau kol visus isragauciau..
    o sokoladu tai barsciau tik pavirsiu.

    AtsakytiPanaikinti