2009 m. lapkričio 24 d., antradienis
Sultinga, saldžiai, pikantiška vištiena
Reikės:
4 vištienos krūtinėlių filė
150-200g., fermentinio sūrio
1 indelis konservuotų vaisių asorti
1 valgomas šaukštas majonezo
kario
Garnyrui:
Ryžiai
Sviestas
druska, pipiriukai
Gaminimas:
Vištienos filė įdėkite į maistinę plėvelę ir išmuškite (maistinę plėvelę naudojame tam, kad krūtinėlė nebūtų sausa), pabarstome gausiai kariu ir dedame į įkaitintą aliejų, paspaudžiame ir aopkepame iš abijų pusių po keliasminutes, dedame į kepimo skardą, tą patį padarome su visomis krūtinėlėmis.
Vištos krūtinėles aptepame šiek tiek majinezu, dedame pagal skonį konservuotų vaisių, parstome sūrio, nupilame didžiąją dalį konservuotų vaisių skysčio, o visus likusius vaisius sukrečiame i kepimo skardą, pašauname į orkaitę ir kepame apie 30 min., 200 laipsnių orkaitėje.
Išsiverdame ryžius, dedame šaukštą sviesto, druskos, pipiriukų šviežiai maltų, išmaišome, dedame į formelę ar puodelį, paspaudžiame ir dedame apvertus į lekštę, užpilame šiek tiek padažo irdedame keletą vaisių.
Vištos krūtinėlė dieviška.
SKANAUS!!!
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą