2009 m. lapkričio 13 d., penktadienis

Sloksniuotos tešlos sausainiai





Ai....planavau kepti suvies pyragaičius iš jau paruoštos sloksniouotos tešlos, bet galiausiai persigalvojau, o tešla jau buvo atšilusi, tai paėmiau ir sugalvojau iškepti laaabai paprastus sausainius-pyragaičius su obuoliais, gavosi tikrai skanūs, bet labai paprasti, taigi skubu dallintis su Jumis.

Reikės:

1 pakas sloksniuotos bemielės tešlos
~5-8 obuoliai
2 šaukštai lydyto sviesto
obuolių tyrė
cukrus, cinamonas, cukraus pudra
miltai

Gaminimas:



*Ant stalo pasibarstome miltų, išklojame tešlą, išsukame apskritimus su koldūnų formele, idedame obuolių košės ir suspaudžiame formelę. dedame į skardą, aptepame pienu arba kiaušinio plakiniu.


* Ant stalo pasibarstome miltų, išklojame tešlą, išsukame apskritimus su koldūnų formele, dedame į skardą, patepame lyditu sviestu, sudedame smulkiai pjaustytus obuolius, apibarstome cukrumi ir cinamonu.


*Ant stalo pasibarstome miltų, išklojame tešlą, išsukame apskritimus su koldūnų formele, dedame į skardą,patepame lyditu sviestu, dedame obuolio skiltelę,apibarstome cukrumi, priešingų pusių kraštus sulipdome.Apiberiame cinamonu.


Kepame iki 180-200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15-20 min.,
Iškeptus apiberiame cukraus pudra.Greita ir skanu :)

SKANAUS!!!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą