2009 m. lapkričio 13 d., penktadienis
Sloksniuotos tešlos sausainiai
Ai....planavau kepti suvies pyragaičius iš jau paruoštos sloksniouotos tešlos, bet galiausiai persigalvojau, o tešla jau buvo atšilusi, tai paėmiau ir sugalvojau iškepti laaabai paprastus sausainius-pyragaičius su obuoliais, gavosi tikrai skanūs, bet labai paprasti, taigi skubu dallintis su Jumis.
Reikės:
1 pakas sloksniuotos bemielės tešlos
~5-8 obuoliai
2 šaukštai lydyto sviesto
obuolių tyrė
cukrus, cinamonas, cukraus pudra
miltai
Gaminimas:
*Ant stalo pasibarstome miltų, išklojame tešlą, išsukame apskritimus su koldūnų formele, idedame obuolių košės ir suspaudžiame formelę. dedame į skardą, aptepame pienu arba kiaušinio plakiniu.
* Ant stalo pasibarstome miltų, išklojame tešlą, išsukame apskritimus su koldūnų formele, dedame į skardą, patepame lyditu sviestu, sudedame smulkiai pjaustytus obuolius, apibarstome cukrumi ir cinamonu.
*Ant stalo pasibarstome miltų, išklojame tešlą, išsukame apskritimus su koldūnų formele, dedame į skardą,patepame lyditu sviestu, dedame obuolio skiltelę,apibarstome cukrumi, priešingų pusių kraštus sulipdome.Apiberiame cinamonu.
Kepame iki 180-200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15-20 min.,
Iškeptus apiberiame cukraus pudra.Greita ir skanu :)
SKANAUS!!!
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą