2009 m. vasario 12 d., ketvirtadienis

Pertrinta moliūgo sriuba

Reikės:
300g. moliūgo,
nedidukas griežtis,
pusantros stiklinės vištienos sultinio,
pusė stiklinės obuolių sulčių, šaukštas liesos ar grudėtos varškės.

Pomidoru padažas:2 pomidorai, šaukštelis alyvuogių aliejaus, po žiupsnelį druskos, pipiriukų.
Patiekti su 50 g. truputi paskrudintų moliugų sėklų.
Gaminimas:
Nulupkit ir supjaustykit moliugą ir griežti. Virkit daržoves sultinio ir obuolių sulčių mišinyje, iki suminkštės. Įdėkit sūrį ar varškę ir sutrinkit iki vientisos masės. Padažui labai smulkiai susipjaustykit pomidorus ir pagardinkite alyvuogiu aliejumi, druska ir juodaisiais pipiriukais. Į kiekvieną sriubos porciją atskirai įdėkit pomidorų padažo ir apiberkit paskrudintomis moliugo sėklomis.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą