2009 m. spalio 7 d., trečiadienis

Imbieriniai ledai




8 porcijom reikės:

2 šaukštai džino
2 šaukštai susmulkinto kristalizuoto imbiero (čia ko gero tas vadinamas "džiovintas")
500 g vanilinių ledų, truputį atšildytų
supjaustyto kristalizuoto imbiero (nebūtina)


Gaminimas:
Nedideliame inde ant mažos ugnies pašildykite džiną. Nuimkite nuo ugnies ir sudėkite kristalizuoto imbiero gabaliukus. Uždenkite ir palikite kambario temperatūroje 1 valandai.
Įmaišykite džino mišinį į ledus. Sudėkite į 20x10 cm indą. Uždenkite ir padėkite į šaldytuvą iki sukietės. Galite laikyti šaldymo kameroje iki 48 valandų.
Specialiu šaukštu ledams sudėkite desertą į indelius desertui. Jei norite, papuoškite kristalizuotu imbieru.

SKANAUS!!!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą