2009 m. spalio 7 d., trečiadienis
Imbieriniai ledai
8 porcijom reikės:
2 šaukštai džino
2 šaukštai susmulkinto kristalizuoto imbiero (čia ko gero tas vadinamas "džiovintas")
500 g vanilinių ledų, truputį atšildytų
supjaustyto kristalizuoto imbiero (nebūtina)
Gaminimas:
Nedideliame inde ant mažos ugnies pašildykite džiną. Nuimkite nuo ugnies ir sudėkite kristalizuoto imbiero gabaliukus. Uždenkite ir palikite kambario temperatūroje 1 valandai.
Įmaišykite džino mišinį į ledus. Sudėkite į 20x10 cm indą. Uždenkite ir padėkite į šaldytuvą iki sukietės. Galite laikyti šaldymo kameroje iki 48 valandų.
Specialiu šaukštu ledams sudėkite desertą į indelius desertui. Jei norite, papuoškite kristalizuotu imbieru.
SKANAUS!!!
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą