2009 m. spalio 12 d., pirmadienis

Aguročių ir ryžių sriuba



Aguročius supjaustyti griežinėliais, pavirti pasūdytame vandenyje, įberti ryžių. Prieš baigiant virti, įmesti pluoštelį žalumynų. (Galima sutrinti blenderiu jeigu mėgstat).Patiekiant užtarkuoti parmedžiano arba pasidaryti padažiuką t.y. 6valgomieji šaukštai riebios grietinėlės, 1 arbatinio šaukštelio raudono vyno acto, 2 kiaušinių trynių, viską suplakite ir įpilkite tik prieš patiekiant sriubą, nes užvirinus kartu su sriuba, kiaušiniai gali sukepti.
Taip pat galite patiekti ir su skrebučiais apibarstytais sūriu ir aitriais raudonaisiais pipirais arba sviesto, česnako ir žolelių mišiniu.
Galima uždaryti aliejumi arba augaliniu margarinu.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą