2009 m. vasario 12 d., ketvirtadienis
Žuvies apkepas
Reikės:
250 g žuvies filė,
vienos citrinos sulčių,
kiaušinio,
stiklinės konservuotų žirnelių,
trupučio riebalų.
Padažui:
stiklinės pieno,
2 šaukštų miltų,
50 gr. tarkuoto fermentinio sūrio,
pusės stiklinės sėlenų,
trupučio sviesto,
druskos, pipirų.
Gaminimas:
Žuvies filė apšlakstykite citrinos sultimis. Indą ištepkite riebalais, sudėkite žuvį, ant viršaus - išplaktą kiaušinį, užpilkite žirneliais (su skysčiu).
Piene išmaišykite miltus, sudėkite fermentinį sūrį, pasūdykite, įberkite pipirų ir maišant užvirinkite.
Padažą užpilkite ant žirnelių, pabarstykite sėlenomis, uždėkite sviesto gabaliukų ir kepkite apie pusę valandos vidutinio karštumo orkaitėje.
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą