2009 m. vasario 11 d., trečiadienis

Cinamoniai "makaronų" pyrageliai


Reikės:
350 g kvietinių miltų
125 g krakmolo
125 g cukraus su cinamonu
2 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus
200 g sviesto arba margarino

Gaminimas:
Visus birius produktus sumaišykite dubenyje. Supjaustykite riebalus mažesniais gabaliukais, paskirstykite po visą mišinį ir viską gerai suminkykite. Palikite tešlą 1 valandą šaltai.
Padalinkite tešlą į 5 vienodo dydžio porcijas. Iš kiekvienos dalies suformuokite ritinį, jį supjaustykite į 10 vienodų gabalėlių.
Kiekvieną gabalėlį išspauskite pro švariai išvalytą česnakų spaustuvą tiesiai ant kepimo popieriumi išklotos skardos.
Kepama orkaitės viduryje 175º C apie 12 minučių. Leiskite pyragėliams atvėsti ant kepimo grotelių. Laikomi dėžutėje su sandariu dangčiu kambario temperatūroje arba šaldiklyje.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą