2009 m. vasario 11 d., trečiadienis

Medaus bandelės su aguonomis


Reikės:
100g.cukraus pudros
3 šaukštai medaus
30g. sviesto
2 kiaušiniai
100g. maltų aguonų
100g. įvairių vaisių
300g. miltų
5g. kepimo miltelių
0,5 arbatinio šaukštelio cinamono
Papuošimui:
citrinų sulčių, medaus ir razinų

Inde sumaišyti sukraus pudrą, medų, sviestą,kiaušinius ir aguonas.
Vaisius supjaustyti mažais gabaliukais ir sumaišyti su miltais, cinamonu, kepimo milteliais. Viską sudėti į paruoštą mišinį ir užminkyti tešlą. Padaryti apvalius tešlos gumuliukus, juos sudėti į sviestu išteptą skardą, palaikyti ne mažiau kaip valandą, po to kepti orkaitėje kol paruduos. Atvėsusias bandeles aptepti citrinų sultimis, sumaišytomis su medumi ir papuošti razinomis.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą