2009 m. vasario 12 d., ketvirtadienis

Įdaryta žuvis


Reikės:
0,8 kg žuvies filė,
šaukšto sviesto,
2 svogūnų,
100 g džiovintų grybų,
2 virtų kiaušinių,
druskos,
petražolių lapelių, džiūvėsėlių, aliejaus.
Gaminimas:
Grybus išvirkite ir supjaustykite nedideliais kubeliais. Susmulkintus svogūnus pakepinkite svieste. Kiaušinius supjaustykite. Suberkite pipirus, įdėkite susmulkintus petražolių lapelius, pasūdykite ir gerai išmaišykite.
Žuvies filė (be odos) įrankiu pamuškite, uždėkite įdarą ir susukite stačiakampio forma. Tada suvilgykite išplaktu kiaušiniu, apvoliokite džiūvėsėliuose ir vėl suvilgykite kiaušiniu, dar kartą apvoliokite džiūvėsėliuose ir kepkite įkaitintame aliejuje.
Garnyrui patiekite virtas bulves, užpiltas sviestu.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą