2011 m. sausio 16 d., sekmadienis

Žaidimų - darbo kambario metamorfozės

Sveiki brangūs blog'o skaitytojai. Labai mėgstu įvairiausius eksperimentus, senų baldų atnaujinimus ir panašius dalykėlius. Šį kartą taip ir nutiko, kad darbo-žaidimų kambarys tapo eksperimentiniu...nes nebegalėjau pakęsti tos sumaišties, netvarkos. Tad mano kantrybė baigėsi ir mes su dukryte ėmėmės darbo. Sukėliau nuotraukytes kaip keitėsi daiktai, nišos, durys, sienų spalva. Kas čia sukelta dar ne galutinis vaizdas, nes laukiu vasaros, kada galėsiu atjungti radiatorių ir kelti žemyn palangę, kad galėčiau padaryti toje nedidelėj erdvėj patogią minkštą, sėdimąją dalį + kampu į nišą su pakeliamu dangčiu žaislų slėptuvę. Taigi manau nėra ką čia labai daug rašyti ir pasakoti pamatysite ir įvertinsite patys :) Kaip buvo ir kaip yra. Detalaus aprašymo nededu, nebent bus paklausa :)


















Kol kas tiek mano paprakaitavimo. Bendru rezultatu esu visai patenkinta, nes kambariukas tapo jaukesnis, vizualiai erdvesnis. Taip pat atsirado įvairiausioms smulkmenėlėms vietos lentynose, kurias išsimatavom, išsipjovėm ir susikabinom patys. Kitos įvairios kambario detalės dar gludinamos...kai bus baigta pasidalinsiu su Jumis. O čia mano mažoji padejėja, kuri be galo mėgsta dažyti kartu su manimi...



Taigi laukite tęsinio....







5 komentarai:

  1. Labai šauniai pasidarbavot! ypač ta širdutė taip gražiai žiūris:)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Šaunūs pasikeitimai! Ypač graži geltona spalva priešpaskutinėje nuotraukoje - rodos, kad saulė pro langa viska apšviečia :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. dekoju ;)
    ta sviesa tai lempa :) o sirdutes uzkabinimas su kabliuku ant duru- pasiteisino. Ne tik papuoše, pagyvino, bet ir tapo funkcionaliu dekoru, nes dukrytes galvos aukstyje, tai ji vis ka nors pasikabina, tai rankine ar pan :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Sakykite kokia technika ir kokiom priemonėm taip gražiai pasidarėte duris?

    AtsakytiPanaikinti
  5. istiesu tai, pirmiausiai nuslifavau duris, su P120 popieriumi. Tada isdaziau rudu akrilu is rankdarbiu parduotuves, jis isdziuvo, krastelius duru ir kai kurias duru vietas istepiau zvake (kad veliau apsilupinetu) ir tada su voleliu uzdaziau baltu akrilu(kad nebutu per storas sluoksnis), palaukiau keleta minuteliu ir nuvaliau dregnu skudureliu iki norimos spalvos. Po to nulakavau medienai skirtu laku ir viskas :)

    AtsakytiPanaikinti