2009 m. gruodžio 9 d., trečiadienis
Bulviniai blynai "Kas ten?"
Mano dukriukas mėgsta labai blynus visokius visokiausius...tai aš ir kepu su visokiais įdarais, tešlom ir t.t. gavosi skanūs...šalti kaip bulviniai pyragėliai :)
Reikės:
Tešla
0,5 kg., bulvių
Druskytės
Česnako 5-6 skiltelės
kiausinukas
pipiriukų šviežiai maltų
1-2 v.š.miltų
žuvies pirštelių
riebalų kepimui
TIKS BET KOKS KITAS PADAŽIUKAS KOKĮ MĖGSTATE. ŠĮ DARIAU VYRUI, JIS AŠTRUS, TAČIAU BLYNUKAMS SU ŽUVIES ĮDARU LABAI TINKA.
Reikės:
v.š. garstyčių
0,5 a.š. džiovintų čili pipiriukų miltelių
šlakelis alyvų aliejaus
Svogūnas
Poras
šiek tiek salierų lapų
pusė a.š. cirtinų sulčių
šiek tiek rūkytų lašinukų
Gaminimas:
Bulves nuskusti ir sutarkuoti. Įspausti česnako skiltelias, įberti druskos, pipirų, miltų, įmušti kiaušinį. Viską išmaišyti iki vientisos masės.Susipjaustyti normais gabaliukais žuvies pirštelius (galie dėti sūrį, dešrelių puseles).Pilti aliejų į keptuvę,gerai įkaitinti, šaukštu dėti blynus,dėti žuvies pirštelio, užtepti šiek tiek tešlos ir kepti iš abiejų pusių. Tinka visi įmanomi ir mėgiami padažai. Vienas mylimiausių vyro garstyčių padažiukas-aštrus.
SKANAUS!!!
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą