2009 m. spalio 7 d., trečiadienis

Citrininiai- imbieriniai sausainiai


Reikės:

3 kiaušiniai
120 gr. cukraus
125 gr. sviesto
1 citrinos nutarkuota žievelė (cedra)
40 gr. susmulkinto imbiero
200 gr. miltų (žiūrėti pagal tešlos konsitenciją)

Glajui:
80 gr. cukraus pudros
2 šaukstai citrinos sulčių
3 šaukštai citrinos žievelių(cedros)


Gaminimas:
Kiaušinius išplakti su 60 gr. cukraus. Kitame dubenyje ištrinti sviestą, citrinos žievelė, imbierą ir likusį cukrų.
Orkaitę įkaitinti iki 220 laipsnių.
Palaipsniui į kiaušinius sudėti sviestą, miltus.
sausainėlius dėti ant kepimo popieriaus. Kepti apie 7 minutes.Atvėsinti.

Glajui – išmaišyti visus ingredientus. Sausainėlius aptepti glajumi ir apibarstyti citrinos žievelėmis(Tik aišku nutarkuokite tik cedrą. nes jeigu nutarkuosite ir baltumą bus kartu).

SKANAUS!!!


P.S.Receptukas pasiskolintas iš kažkokio blog'o :)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą