tag:blogger.com,1999:blog-1534207720654744545.post7419627890101348516..comments2023-10-08T07:38:15.987-07:00Comments on virtuvės fėja: Kitokie trapūs žagarėliaiGintarėhttp://www.blogger.com/profile/18425764066288687180noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-1534207720654744545.post-91678239303267629332009-10-27T02:59:00.565-07:002009-10-27T02:59:00.565-07:00na siaip kiek zinau metama bulve, kad neprisigertu...na siaip kiek zinau metama bulve, kad neprisigertu riebalu arba dar i neikaitusi alieju ipilama siek tiek alkoholio, kiek tiesios tame as nezinau...gal tai absoliutus mitas :)Gintarėhttps://www.blogger.com/profile/18425764066288687180noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1534207720654744545.post-82125877020043823742009-10-26T10:01:33.412-07:002009-10-26T10:01:33.412-07:00O bulvė metama tam,kad neprisigertų riebalų ar tam...O bulvė metama tam,kad neprisigertų riebalų ar tam, kad nedegtų...? :)<br />Aš pamenu kažkada seniai kai dar gamindavau su mama, tai ji man aiškindavo, kad bulvė reikalinga tam, kad nedegtų... :)Miglehttps://www.blogger.com/profile/17915097550547281905noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1534207720654744545.post-82425009484490693052009-10-25T13:08:37.045-07:002009-10-25T13:08:37.045-07:00Atleiskit, neatrandu html klaidos, todel "gam...Atleiskit, neatrandu html klaidos, todel "gaminima" braukia :( bet gal labai netrukdys :) aciu.Gintarėhttps://www.blogger.com/profile/18425764066288687180noreply@blogger.com